Exclusief Vastgoed Duitsland

Exclusief Vastgoed Duitsland

Exclusief Vastgoed Duitsland biedt exclusieve objecten te koop aan uit eigen portofolio of bemiddelt hierin. Wilt u uw droom verwezenlijken en de troste eigenaar worden van een klooster, slot, kasteel of een ander uniek object, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

dienst1dienst2dienst3

Duitsland staat bekend om zijn prachtige en authentieke architectuur en zijn vele natuurparken. Op onze site vindt u diverse unieke objecten, die geschikt zijn als (vakantie)woning, commercieel- of investeringsobject. Het geeft u een impressie van de exclusieve objecten en de diversiteit aan mogelijkheden.

Staat uw droomhuis of kasteel niet op onze site neem dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen kunnen wij dan een zoekopdracht voor u starten. Door onze opgebouwde kennis, ervaring en expertise op de vastgoedmarkt in Duitsland, bent u verzekert van de grootst mogelijke zorg.

Voor een impressie van de unieke objecten kunt u op onze aanbodpagina kijken.

Op de pagina deelstaten vindt u meer informatie over de verschillende regio’s in Duitsland. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Verschillen tussen Duitsland en Nederland

Bij de aankoop van vastgoed in Duitsland zijn er diverse zaken waar u rekening mee dient te houden. Een aantal verschillen tussen Duitsland en Nederland zijn:

De kosten bij aankoop van vastgoed in Duitsland zijn lager dan in Nederland. In plaats van overdrachtsbelasting heeft men in Duitsland Grunderwerbsteuer en deze is 3,5 of 4,5 %, afhankelijk van de deelstaat.

De aankopende partij moet de kosten van de makelaar betalen, welke door de verkopende partij is ingeschakeld. Deze kosten kunnen variëren van 3 tot 10%, afhankelijk van de makelaar en het type object.

Werkwijze Exclusief Vastgoed Duitsland

Wanneer het een object betreft uit onze eigen portofolio betaalt u geen bemiddelingskosten.

Bij vastgoed objecten, welke niet uit onze eigen portofolio komen, vragen wij bemiddelingskosten van ongeveer 3%. Deze extra kosten vermelden wij duidelijk bij de aangeboden objecten. Wilt u een object bezichtigen, neemt u dan contact met ons op. Wanneer wij met u een object gaan bezichtigen, vragen wij u hierbij een tegemoetkoming in de te maken kosten. Wanneer dit resulteert in een aankoop, zullen deze kosten op het totaalbedrag in mindering worden gebracht.

dienst4


Zoek uw droompand

Locatie :
0 objecten gevonden

Exclusief Vastgoed Duitsland