Exclusief Vastgoed Duitsland

Exclusief Vastgoed Duitsland

 

wapen schleswig-holstein 

Deelstaat Sleeswijk-Holstein

 

Drukke straten, romantische binnenplaatsjes, marktpleinen en havens verspreiden een tijdloze, noordelijke flair. Sleeswijk-Holstein is "geschikt voor alle leeftijden", extreme, hobby- of gezondheidsporters kunnen hier kiezen uit tal van mogelijkheden te water en ter land. Als "kinderland" in het noorden is deze deelstaat met zijn kindvriendelijke arrangementen en aantrekkelijke recreatiemogelijkheden ideaal voor gezinnen.In tal van zeebadplaatsen en hotels aan de Noord- en de Oostzee kunt u genieten en ontspannen. Het ruwe zeeklimaat, de zon, het zand en het zeewater zorgen voor een goed humeur en versterken tevens het immuunsysteem!  

 

mecklenburg-vorpommern_005683_large

 

 

Sleeswijk-Holstein, met de hoofdstad Kiel, is de noordelijkste van de zestien deelstaten van Duitsland. Met een oppervlakte van 15.761,4 km² en 2.830.417 inwoners is Sleeswijk-Holstein na Saarland en de stadsdeelstaten Hamburg, Bremen en Berlijn de kleinste deelstaat. Sleeswijk-Holstein ligt in de kern van het schiereiland Jutland in het noorden van Duitsland. De deelstaat grenst aan Denemarken in het noorden, de Noordzee in het westen, de Oostzee en Mecklenburg Vorpommern in het oosten en Nedersaksen en Hamburg in het zuiden. Sleeswijk-Holstein is onderverdeeld in elf districten en vijf stadsdistricten.

Voor de kust van Nederland tot aan de kust van Denemarken ligt een van de laatste, grote natuurlandschappen van Midden-Europa – de Waddenzee. Het Nationaal Park "Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer" is het grootste nationale park van Midden-Europa. De Waddenzee, een aan de getijden onderhevige landstrook die bij vloed door het water van de zee wordt overspoeld en bij eb droogvalt, is uniek op de wereld. Een kubieke meter wad bevat meer biomassa dan dezelfde hoeveelheid grond in het tropische regenwoud.Zeeën, kusten, waterlandschappen, natuur- en nationale parken dat is Sleeswijk-Holstein.

 

alt alt

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek uw droompand

Localization :
0 properties found

Exclusief Vastgoed Duitsland