Exclusief Vastgoed Duitsland

Exclusief Vastgoed Duitsland

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een Midden-Europese staat die wordt gevormd door een Federatie van 16 zelfstandige Deelstaten. Duitsland ligt in Midden-Europa en grenst in het Noorden aan de Oostzee, de Noordzee en Denemarken, in het Oosten aan Polen en Tsjechië. Voorts in het Zuiden aan Oostenrijk en Zwitserland en in het Westen aan Frankrijk, Luxemburg, België en Nederland. De Bondsrepubliek Duitsland heeft met 82.369.548 (2008) inwoners de grootste bevolking van alle landen in de Europese Unie. Het land is een belangrijk lid van de Europese Unie en van de economische, politieke en militaire organisaties in Europa.

ai1ai2

Steeds meer mensen ontdekken de rijke cultuur en natuur van Duitsland. Bruisende steden, historische stadjes, een schitterende natuur Duitsland heeft het. Laat u tevens verrassen door de hartelijke gastvrijheid en de uitstekende gastronomie.Niet voor niks is Duitsland het nummer één vakantieland van 2011. Duitsland biedt de toeristen en vastgoedsector een zeer aantrekkelijk klimaat. Zij beschikt over uitgestrekte wijnroutes met traditionele wijndorpjes met hun gezellige feesten en specialiteiten. Fascinerende landschappen liggen ingebed in een schilderachtige natuur.

ai3

De natuur nodigt u met al haar charme uit en verlokt u tot heerlijk wandelen en genieten. Slotten, burchten en kloosters staan garant voor de typisch Duitse romantiek. Fun, sport, wellness en ontspanning, kortom een land met duizend mogelijkheden. Daarnaast biedt Duitsland ook uitstekende wintersport mogelijkheden in een prachtige natuur. Het Etsgebergte en het Zwarte Woud zijn hier maar enkele voorbeelden van. Voor een impressie van de unieke objecten kunt u op onze aanbodpagina kijken. Op de pagina deelstaten vindt u meer informatie over de verschillende regio’s in Duitsland.
 

ai4ai5

Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Zoek uw droompand

Locatie :
0 objecten gevonden

Exclusief Vastgoed Duitsland